الجزایر پیش نویس قطعنامه توقف کشتار در رفح را به شورای امنیت سازمان ملل ارائه می‌کند واکنش معاون بایدن به حمله اسرائیل به رفح مکرون: آماده ام کشور فلسطین را به رسمیت بشناسم اما در زمان مناسب وکیل امیرحسین مقصودلو: تتلو فعلا آزاد نمی شود | به برخی از احکام صادره اعتراض کرده است صدر اعظم آلمان: بمباران اردوگاه پناهجویان در غزه غم انگیز است عزت الرشق: جهانیان فریب صهیونیست‌ها را نمی‌خورند | نتانیاهو تشنه خون است اعلام آمادگی مکزیک برای پیوستن به آفریقای جنوبی در شکایت از رژیم صهیونیستی آمریکا: به فشار برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای ادامه می‌دهیم وقوع حادثه دریایی جدید در اطراف یمن (۸ خرداد ۱۴۰۳) رسانه های رژیم صهیونیستی : اسرائیل در فهرست سیاه سازمان ملل قرار می گیرد یک روز سیاه دیگر برای نظامیان صهیونیست در غزه (۸ خرداد ۱۴۰۳) حملات متعدد مقاومت فلسطین علیه صهیونیست‌ها در نوار غزه (۸ خرداد ۱۴۰۳) وحیدی: مصیبت از دست دادن آیت الله رییسی برای ما سخت بود نگرانی شدید دموکرات‌ها نسبت به چشم‌انداز پیروزی بایدن در انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا تحویل کمک از طریق دریا به غزه را تعلیق کرد «بورل» شهادت رئیس جمهور فقید ایران و یارانش را تسلیت گفت دبیرکل سازمان ملل حمله اسرائیل به رفح را محکوم کرد | گوترش خواستار آتش بس فوری شد نشست تخصصی «بایدها و نبایدهای هشتم تیر» در مشهد برگزار شد مصر بار دیگر تعامل با تل‌آویو در گذرگاه رفح را رد کرد سردار قاآنی با سرپرست وزارت امور خارجه دیدار کرد
سرخط خبرها

زارع‌پور: فاصله پیام‌رسان‌های داخلی یک کلیک شد

  • کد خبر: ۱۵۵۴۲۹
  • ۲۶ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۵
زارع‌پور: فاصله پیام‌رسان‌های داخلی یک کلیک شد
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: تست‌های اولیه قابلیت اینترکانکشن یا اتصال میان پیام‌رسان‌های داخلی انجام شده و این اتصال در حال حاضر بین ایتا و بله برقرار شده است و در نسخه جدیدی که منتشر می‌کنند، وجود خواهد داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، عیسی زارع‌پور درباره آخرین وضعیت اتصال پیام‌رسان‌های داخلی به یکدیگر و ایجاد قابلیت اینترکانکشن اظهار کرد: یکی از نگرانی‌های کاربران تعدد پیام‌رسان‌های داخلی بود؛ هرچند که این تنوع یک فرصت به شمار می‌رود و به بحث رقابت کمک می‌کند تا پیام‌رسان‌ها خدمت بیشتری ارائه دهند.

وی افزود: ما این تهدید را به فرصت تبدیل کردیم البته این موضوع بر یک تجربه جهانی مبتنی است و در قانون جدید اتحادیه اروپا که برای فعالیت پلت‌فرم‌های خارجی تصویب کرده اعلام شده است که از ابتدای ژانویه سال ۲۰۲۴ یعنی کمتر از ۹ ماه دیگر در اروپا اجباری می‌شود. در آنجا هم اجبار شده است که تمام پلتفرم‌های خارجی باید به پلتفرم‌های بومی اروپا اینترکانکشن بدهند. یعنی اگر یک پلتفرمی در اروپا راه اندازی شود و حتی ۱۰۰ هزار کاربر داشته باشد، باید به طور مثال تلگرام و واتس آپ به آن این قابلیت را بدهند، وگرنه اجازه فعالیت نخواهند داشت.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تأکید کرد: این جهت‌گیری است که دنیا دارد و برای جلوگیری از انحصار، ایجاد رقابت و فراهم کردن سرویس و حمایت از پلت‌فرم‌های خودشان به این سمت حرکت می‌کند. ما هم استاندارد‌های لازم را تدوین و به پیام‌رسان‌های داخلی ابلاغ کردیم و نزدیک به دو ماه است که در حال پیاده‌سازی هستند. تست‌های اولیه انجام شده و اکنون بین "ایتا" و "بله" این ارتباطات برقرار شده، اما در نسخه جدیدی که منتشر می‌کنند وجود خواهد داشت. قولی که به ما داده‌اند ان‌شاءالله حداکثر تا شنبه یا یکشنبه این قابلیت که در گام اول ارسال پیام، گام بعد ارسال فایل و در گام‌های بعد هم گروه و کانال است، اجرایی خواهد شد و امیدواریم تا پیش از سال این دوگام را ارائه دهیم.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->